Schanskorven van Ideefix-BSA B.V.

Ideefix-BSA B.V. levert schanskorven; ook wel steenkorven of gabionen genoemd.

De constructie van de schanskorven bestaat uit stalen matten welke als bouwpakket of voor gemonteerd geleverd worden. De schanskorf wordt gevuld met stenen, grint ,glasbrokken, split of ons “glow in the dark “ granulaat. Wij bieden een groot aantal standaard producten in onze webshop aan. Voor een bezoek aan onze webshop ga naar:  schanskorven of steenkorven. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor maatwerk.

De staalmatten welke wij gebruiken zijn zeer hoogwaardig door de dikke draad diameter van 4,5 mm. en door de bescherming door middel van galvaniseren. De gepuntlaste matten zijn voorzien van een zinklaag van 350 gram / m2; doorstaan een zout sproeitest van 3000 uur waardoor de levensduur minimaal 50 jaar is. De maaswijdte is, afhankelijk van het product en de toepassing, 100 x 100 mm, 50 x 100 mm of 50 x 200 mm.

De vulling van de schanskorven kan ook door ons geleverd worden. Voor de vulling kunnen wij diverse soorten stenen en grint leveren. Voor vulling aan de zichtzijde kunt u het granulaat “glow in the dark“ toevoegen. De schanskorf wordt dan in het donker een mooi oplichtend element.

U kunt altijd een montage advies van ons krijgen. Afhankelijk van de projectgrootte bestaat montage ook tot de mogelijkheden.

Ook kunnen wij complete tuinhaarden, al dan niet, ingebouwd in steenkorf of schanskorf leveren. Verschillende modellen zijn mogelijk. Deze haard en of BBQ is van hoogwaardig rvs 3 mm dik en gaat een leven lang mee!

Inzet haard BBQ

Inzet haard BBQ in schanskorf