Bergingen, carports en parkeerboxen

 

Bergingen
Vele toepassingsmogelijkheden zoals opslag van tuingereedschappen, fietsen, containers en als hobbyruimte te gebruiken. Hoogwaardig verzinkte en met poedercoating afgewerkte staalprofielen, zijn de basis voor onze bergingen, carports en parkeerboxen.. Garantie voor lange levensduur. Elke gewenste vorm en kleur is mogelijk. Daarnaast worden de bergingen afgewerkt met verschillende materialen zoals; hout, geperforeerd staalplaat, metaalgaas, kunststof volkernplaten en gepoedercoat metaalplaat. Materiaalcombinaties zijn mogelijk, ook met Schanskorven te realiseren.

Carport

In de houten uitvoering worden alleen zeer duurzame houtsoorten gebruikt zoals Larix en Douglas. De bergingen worden volledig prefab aangeleverd en, kunnen door eigen montageploeg worden gemonteerd.

Carports

Er zijn verschillende standaarafmetingen maar maatwerk is ook mogelijk. Gepoedercoat staalprofiel kan in elke gewenste kleur worden uitgevoerd. De hoogwaardige afwerking is de garantie voor een lange levensduur. Plaatsing door onze eigen mensen is mogelijk evenals het uitvoeren van eventueel funderingswerkzaamheden.

Carport
Carport